۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۰۸

بهنام راد خبر داد:

امسال شش‌هزار تن محصول کشاورزی استان بوشهر صادر شد

امسال شش‌هزار تن محصول کشاورزی استان بوشهر صادر شد

بوشهر - مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: امسال شش‌هزار تن محصول کشاورزی استان بوشهر صادر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، عبدالرسول بهنام راد اظهار داشت: در ۹ ماهه سال جاری میزان شش هزار و ۴۰ تن محصولات صنایع تبدیلی کشاورزی شامل خرما و ماهی و میگو به خارج از کشور صادر شد.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: ارزش این میزان صادرات معادل ۹ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۱۵۰ دلار بوده است که توسط ۱۵ واحد تولیدی انجام شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۲۰ واحد تولیدی بسته بندی خرما فعال و مشغول به فعالیت بوده که با توجه به فصل برداشت خرما از اوایل مهرماه، با جدیت به خرید این محصول پرداخته تا پس از خرید کامل، خود را برای آغاز فصل کاری در سال زراعی جدید آماده کنند.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر پیش بینی کرد که در سالجاری ۱۲ هزار تن خرما بسته بندی و به خارج از کشور صادرشود.

بهنام راد، عدم وجود نقدینگی و پایین بودن توان مالی در واحدهای بسته بندی خرما  و بحران‌های به‌وجود آمده در بازاهای صادرات خرما استان را از مشکلات عمده در این خصوص اعلام کرد.

وی تصریح کرد: پرداخت سرمایه در گردش کافی و به موقع ( باتوجه به فصلی بودن خرما و محدود بودن دوره خرید) به این واحدها می تواند در رفع این مشکل کمک کند.

کد مطلب 2473657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha